A tibeti hangtálak rezgéseinek spektruma mind a 7 csakrát átfogja, alkalmasak mind a 7 csakra harmonizálására.

Adatkezelés

2020.07.21

Milyen személyes adatokat, gyűjtök és milyen céllal?

Milyen érzés hangfürdőzni? Olvassatok néhány lejegyzett gondolatot a vendégeimtől:

Fogadjátok szeretettel életem legsikeresebb kezelésének beszámolóját, mely eredménye kézzel fogható, ölelhető, puszilható! :) Melindát segíthettem a teljes kétségbeesettségből eljutni a hiten át a Csoda megszületéséig. Hálás vagyok a sorsnak, hogy segíthettem és részese lehettem ennek az áldásnak. Nem, nem vagyok gyógyító, sámán, még csak...

Segítek lezárni az évet, hogy ne csak úgy elmenj mellette. Pár kérdés megválaszolásával tudatosíthatod magadban sikereidet, bánataidat, és rácsodálkozhatsz, mennyi minden történhet egy év alatt. A múltadból tanulva tervezheted meg a jövődet, hogy ne ess időről időre ugyanazokba a csapdákba, és a kezedben tudhasd saját életed irányítását.

Mindig nagyon örülök a visszajelzéseknek a hangfürdőim után. Keveset kapok, mert általában lassan "elvarázsolva" ébredtek, a hangutazásból vissza a valóságba.

Ez a személy legtöbb esetben az anya, de lehet persze más is, később társulnak mások is (apa, nagyszülő, testvér), hozzá de az életünk kezdetén egyetlen személy jelenléte szükségszerű a neurológiai kutatások szerint.