Ez a módszer emberi kapcsolatok rejtett dinamikáit, alapvető működési mintáit, valamint ezek hatásait teszi láthatóvá, és érzelmileg megtapasztalhatóvá. A rendszer elemeit tárgyak segítségével jelenítünk meg. Egyik kliensem úgy fogalmazta meg: Az egyéni családállítás olyan, mintha az életed szereplői egy társasjáték bábjaiként mutatkoznának meg...

Az Emberi Szükségletek Pszichológiája igazolja, hogy múltunktól és származásunktól függetlenül, idegrendszerünkbe kódoltan törekszünk évezredek óta nap mint nap, elsődleges szükségleteink beteljesítésére.

Ezek a speciális tálak általában 7 fém ötvözetéből állnak, melyek az egyes bolygókat szimbolizálják: az arany a Napot, az ezüst a Holdat, a higany a Merkúrt, a réz a Vénuszt, az ón a Jupitert, a vas a Marsot, az ólom pedig a Szaturnuszt.

A gazdaglelek.hu (Gazdag Viktória EV) (a továbbiakban: Adatkezelő) a jelen Tájékoztatóban rögzíti az általa alkalmazott adatvédelmi és - kezelési elveket, és az Adatkezelő adatvédelmi és - kezelési politikáját,amelyet az Adatkezelő magára nézve kötelezőnek ismer el.

Milyen érzés hangfürdőzni? Olvassatok néhány lejegyzett gondolatot a vendégeimtől:

Fogadjátok szeretettel életem legsikeresebb kezelésének beszámolóját, mely eredménye kézzel fogható, ölelhető, puszilható! :) Melindát segíthettem a teljes kétségbeesettségből eljutni a hiten át a Csoda megszületéséig. Hálás vagyok a sorsnak, hogy segíthettem és részese lehettem ennek az áldásnak. Nem, nem vagyok gyógyító, sámán, még csak...