Milyen érzés hangfürdőzni? Olvassatok néhány lejegyzett gondolatot a vendégeimtől:

Fogadjátok szeretettel életem legsikeresebb kezelésének beszámolóját, mely eredménye kézzel fogható, ölelhető, puszilható! :) Melindát segíthettem a teljes kétségbeesettségből eljutni a hiten át a Csoda megszületéséig. Hálás vagyok a sorsnak, hogy segíthettem és részese lehettem ennek az áldásnak. Nem, nem vagyok gyógyító, sámán, még csak...

Segítek lezárni az évet, hogy ne csak úgy elmenj mellette. Pár kérdés megválaszolásával tudatosíthatod magadban sikereidet, bánataidat, és rácsodálkozhatsz, mennyi minden történhet egy év alatt. A múltadból tanulva tervezheted meg a jövődet, hogy ne ess időről időre ugyanazokba a csapdákba, és a kezedben tudhasd saját életed irányítását.

Mindig nagyon örülök a visszajelzéseknek a hangfürdőim után. Keveset kapok, mert általában lassan "elvarázsolva" ébredtek, a hangutazásból vissza a valóságba.

Ez a személy legtöbb esetben az anya, de lehet persze más is, később társulnak mások is (apa, nagyszülő, testvér), hozzá de az életünk kezdetén egyetlen személy jelenléte szükségszerű a neurológiai kutatások szerint.

Huszas éveim közepe fele jutottam el először kineziológushoz. Annyit mondott, aki ajánlotta, hogy, furán nyomkodja majd a karomat, sokat beszélgetünk a múltamról, sokszor különös nézőpontból, majd minden alkalom végén valamiféle megkönnyebbülést fogok érezni, ahogy pakolom le magamról a kövekként cipelt rossz érzéseimet.
Így is lett.
Nehéz leírni,...

Sokan kérdeztétek, miért foglalkozom a hangtálakkal? Hogyan, miért kezdtem el.
Tíz évig foglalkoztam halmozottan sérült gyermekekkel és autistákkal, és értelmi fogyatékossággal, Down szindrómával élő felnőttekkel. Gyerekcsoportokat vezettem, fejlesztő foglalkozásokat tartottam nekik. A velük való munka során fedeztem fel a hangterápia nyugtató,...