Milyen egy kineziológia oldás

Mire számíts, ha eljössz hozzám?

Mielőtt belekezdenénk a kezelésbe (csak legelső alkalommal) egy anamnézis felvételt készítünk,(egy rólad szóló kérdéssor átbeszélése) melyben az egészségi- és családi életedről kapunk információt. Ezt követően pár szóban átbeszéljük, hogy mi is a kineziológia és hogyan működik, valamint azt, hogy mi fog történni a kezelésen.

Elmondod, hogy mi a problémád és a segítségemmel megszületik az aznapi a CÉLMONDAT. Erről fog szólni az aznapi oldás. Ezután megnézzük, hogy az izmaid megfelelően működnek-e, egyszerű gyakorlatokkal.

Először a jelenben dolgozunk, itt megkeressük, hogy szükség van-e valamilyen energetikai korrekcióra. Ez annyit jelent, megnézzük, tudunk e a problémádon itt és most dolgozni, készen áll e a lelked a gyengéd oldás befogadására. Előfordulhat, hogy a témáid, problémáid közül abban a pillanatban nem az a számodra legfontosabb, amit te annak tartasz. Izomteszteléssel erre is rá tudunk kérdezni, hogy valóban azzal dolgozzunk e, ami számodra a leghatékonyabb.

Ezt követően megyünk a múltba, izomteszteléssel megkeressük az oldás szempontjából legmegfelelőbb kort, amely a jelenbeli problémát okozták. Amikor ezzel megvagyunk az ehhez a korhoz kapcsolódó információikat keressük, melyek segíteni fognak a probléma feltárásában.

Miután az összes információ segítségével megtaláltuk azt az eseményt, amely a múltban blokkot okozva a jelenben problémát okozott, átbeszéljük a történetet, párhuzamot vonva a jelennel.

Ezt követően vizualizációs, imaginációs technikák segítségével, ( amennyiben hangtálakkal is dolgozunk) a hangtálak gyengéd ölelésében felülírjuk régi, minket már nem szolgáló elavult mintáinkat, negatív gondolkodásunkat.

A jelenbe pozitív megerősítéssekkel jövünk vissza, egy békés,elfogadó,harmonikusállapotban, átformálva a gondolkodásunkat, teremtő erőinket minket emelő, építő irányba fordítva,

Az oldás befejezése előtt izomteszteléssel megnézem, hogy szükséges-e valamilyen korrekció vagy teljes volt e a munkánk, kell-e valamilyen megerősítés vagy ún. "házi feladat", amit a kliens otthon meghatározott ideig végez el. Ezek a házi feladatok nagyon egyszerű gyakorlatok, könnyen elvégezhetők.A kineziológa különlegessége az izomteszt.

Segítségével információkat kaphatunk a minket irányító rejtett részünkből, a tudatalattiból

Alapja az agy és az izmok közötti kölcsönhatás: előre nyújtott karodat kicsit lenyomva érzékelem az izomerő változásokat Rákérdezek az oldás során feltett kérdésekre, illetve bármi számodra fontos információra rá tudunk kérdezni.

Mély szinten valamennyi tapasztalat benne van az agy és a test memóriájában.

Az izomteszt segítségével lehívható, felidézhető az élet minden pillanata, segítségével oldható minden múltbeli, jelenlegi, probléma, felderíthetőek azok a traumatikus élmények akár generációsan is, melyek feldolgozatlanul maradva , elfojtva negatív hatással vannak jelen életedre.

A tested sosem hazudik, izomteszteléssel tiszta, egyértelmű,megbízható válaszokat kapunk.

Sajátélmény:

Huszas éveim közepe fele jutottam el életemben először kineziológushoz. Lelkileg és testileg is rossz állapotban voltam, mikor megtaláltam ezt a módszert. Feldolgozatlan gyerekkori sérelmeket cipelve, jelentős túlsúllyal küzdve, egy számomra nem megfelelő párkapcsolatban, mérgező főnökkel a munkahelyemen, igencsak boldogtalan és reményvesztett voltam. Önmagammal elégedetlen, bizonytalan, önismeretben járatlan. Nem tudtam, mi az, amiben jó vagyok, nem hittem, hogy egyszer jó anya lehetek, azt se hittem, hogy ki tudok lépni a nem működő házasságomból, és újra talpra tudok állni, hogy lehet olyan párom, aki mellett nőként kiteljesedhetek, ahogy azt sem hittem, hogy le tudok szokni a dohányzásról, azt meg főleg nem, hogy egyszer egy olyan testben élhetek, amit szeretni tudok.A kineziológia oldások minden találkozókor újabb felismeréseket hoztak, a megkönnyebbülés és a felszabadulás, a megnyugvás és a kiegyensúlyozottság érzését hozták el számomra. Ahogy haladtunk előre a mintáim oldásával, megerősödtem abban a hitemben, hogy bármire képes vagyok. 

Felemelő volt.

Ahogy dolgoztam magamon és telt az idő, teljesen megváltozott az életem. A fenti problémáim szép lassan megoldódtak, minden a maga idejében. A kineziológiának köszönhetően máshogy nézem a világot, a negatív mintákat elengedve, megtanultam, mi az önbizalom és elkezdtem szeretni magam és az életem.
A módszerbe azonnal beleszerettem és mikor kezdtem egészebb lenni, úgy döntöttem, ezt nekem is meg kell tanulnom, hogy tudjak adni másoknak.