Egyéni hangtál kezelés


Várlak, ha akkor is, ha csak pihenni, ellazulni, elengedni vágysz, vagy ha kész vagy dolgozni magadon, tenni a benned zajló változásokért...

Egyéni hangtál kezelés

A hangfürdő hatásai RÁD szabva, a csoportos hangfürdőnél sokkal intenzívebb élményt és testi lelki gyógyulást nyújtanak. Ezt a kezelést azoknak ajánlom, akik testileg-lelkileg kimerültek, úgy érzik nincs elég energiájuk a hétköznapokhoz, feltöltődésre vágynak.

Ide várom a fizikai problémákkal, a stressz tüneteivel érkezőket és azokat, akik egy intenzív mély relaxációs, vagy akár meditatív állapotot szeretnének átélni.

Kineziológia oldás hangtálakkal

A problémáid gyökeréig mélyülünk el, oldjuk a negatív tudatalatti működéseket kihasználva a hangtálak meditatív hatásait. A kineziológia segít feltárni a próblémáink lelki okát, hangrezgések tisztító hatásai szintén megtámogatják a folyamatot. A két módszert ötvözve a feltárt okokat, felszínre került negatív hitrendszereket a hangtálakáltal elért meditatív állapotban sokkal hatékonyabban tudjuk oldani.

Hanem tudod melyiket válaszd, melyikre lehet szükség Nálad, a részletekért érdeklődj itt. Személyre szabottan találjuk ki a kezelés menetét és azt kapod, amire akkor és ott neked a leginkább szükséged van. A hagtálak hatásairól it olvashatsz bővebben.

Márton beszámolója az egyéni hangtál kezelésről:

"A hangtálkezelés semmihez sem fogható élmény. Egy beszélgetéssel kezdtünk, elmondtam, milyen problémám van. Már ekkor úgy éreztem, biztonságos, megnyugtató közegben vagyok, hamar bizalommal fordultam Vikihez. Ezután egy kényelmes matracon fekve, betakarózva kezdünk hozzá az ellazuláshoz. Nekem annyi volt a dolgom, hogy csukott szemmel engedjek. Elengedjem magam, az izmaim feszültéségét és engedjem, hogy hasson rám a kezelés.

Ami ezután következett, azt nehéz szavakba önteni.

A hangtálak sorban megszólalva egy gyógyító zuhanyként járták át minden porcikámat. Nagyon pörgős életet élek, nehezen kapcsolok ki. De ezúttal sikerült! A kezelés közben jöttek képek, fizikai érzetek, sokkal intenzívebben érzékeltem a testem, mégis egyre beljebb kerültem magamhoz.Egy folyamatos, békés utazáshoz tudnám hasonlítani az élményt, ami után végtelen nyugalom lett urrá rajtam, amit még napokig éreztem."Ide írhatsz...