Páros Hangtál Kezelés


Két fő egymásra hangolódását segítő hangfürdő hangtálakkal és gonggal, mely az egyéni kezeléshez hasonló intenzitású, de a megélés és az élmény közös. (Házas)pároknak, illetve szülő-gyerek, vagy akár testvér párosoknak, barátoknak. 

Lepd meg kedvesed egy különleges közös élménnyel! Gyere el a pároddal, és vegyetek részt együtt egy semmihez sem fogható közös belső utazáson, ahol a tibeti hangtálak ölelésében tudtok egymásra hangolódni. Megélni az EGYSÉG érzését.

Egymás mellett fekve, kézen fogva merülhettek el a gyógyító rezgésekben, amik segítenek kapcsolódni, láthatatlan kapukat megnyitni köztetek.

Energiáitok egymásra hangolódnak. Oldódnak a kapcsolati (olykor nehezen kimondható) feszültségek, diszharmonikus állapotok. A közösen megélt kezelés hozzásegít ahhoz, hogy javuljon, még jobbá, szeretetteljesebbé váljon kapcsolatotok, segít a közös teremtésben, legyen szó elköteleződésről, fészekrakásról, vagy gyermekáldásról. A hangtálak abban az állapototokban segítenek, ahol éppen vagytok, tovább lépni egy jobb minőség felé.

A közös élmény 60 perces, puha matracon, kettesben történik.