Csoportos Hangfürdő Felnőtteknek

A hangfürdő egy különleges utazás lelkünk mélységeibe..

A hangfürdőt betakarózva, kényelmesen fekve élvezheted. Neked nem kell mást tenned, mint hagyni, hogy hassanak rád a finom hangrezgések, és megfigyelni, engedni a benned létrejövő változásokat.
A fizikai test hamar ellazul, beindulnak a szervezet természetes öngyógyító folyamatai. Helyreáll a légzés egyenletessé válik a vérkeringésünk, felveszünk egy belső egyensúlyi állapotot.

A lélek megnyugszik, kisimul, feloldódunk, új energiákra, erőre kapunk. A megszólaló hangtálak és a gong, segítik az ellazulást, blokkjaink oldódását. Utazásunk során megjelenhetnek képek, érzések, fizikai állapotváltozások, melyek mind a hangfürdő hatására kitisztulhatnak, így a tisztulásunkat, egyensúlyba kerülésünket szolgálják.

A hangfürdő hatásai nem érnek véget a programmal, még napokig érezheted, hogy több energiád van, mosolygósabbak a napjaid, jobban alszol, kiegyensúlyozottabbnak érzed magad.

A rezgések kioldják a feszültséget, elősegítik a test méregtelítési folyamatait, így segítenek visszaállítani a belső egyensúlyt.

Gyere kényelmes ruhában, hogy segítsük az ellazulást. Ne legyen rajtad semmilyen szoros ruha, ami akadályozhatná a rezgések áramlását.

Fontos, hogy legyen a szervezeted hidratált, hogy a rezgések szabadon tudjanak áramlani a testedben és még intenzívebben ki tudják fejteni gyógyító hatásunkat. A kezelés előtt közvetlenül ne igyál, de utána jól fog jönni a folyadékpótlás. Hozz magaddal egy kis üveg vizet.

Csoportos hangfürdőimen szeretettel várom azokat, akik testi vagy lelki szinten kimerültek, feltöltődésre van szükségük, azokat is, akik az önismeretben való fejlődést tűzték ki célul, nyugtalanok és lelki feszültségeiket, elakadásaikat oldanák, és az egyszerűen egy jót pihenni, relaxálni, meditálni vágyókat egyaránt.

Szeretettel várlak programjaimon, gyere és hangolódj Velem Önamagadra.

A programjaimra bejelentkezés szükséges

Hangtálas Relaxáció Gyerekeknek

Játékos meditáció tibeti hangtálakkal, gonggal és más izgalmas hangszerekkel. Mesés bevezetővel relaxálunk, varázslatos hangfürdővel folytatjuk, játékos hangszersimogatóval zárunk. Mindezt minden alkalommal a jelenlévő gyerekekhez igazítva.

A hangterápia hatására javul a koncentrálóképesség, ezért nemcsak felnőtteknek hasznos, hanem nagy segítséget nyújthat a figyelemzavarral illetve tanulási nehézségekkel küzdő gyermekeknél is. A rezgések oldják a stresszt, a félelmeket, segítik az érzelmek szabad megélését, így hatásos viselkedési problémák vagy elalvási nehézségek esetén is. A hanghullámok segítik a két agyfélteke összehangolását, kognitív képességek fejlesztését. 

A foglalkozásra iskolás korú gyerekeket várok.

Ami mindenképpen lesz:

  • játékosan megtanuljuk ellazítani izgága testünket,
  • varázslatos hangok ölelésében pihenünk,
  • ismerkedünk, játszunk a hangszerekkel,
  • kipróbáljuk, hogy rezegnek a testünkön a gyógyító hangtálak
  • kötetlenül pihenünk, lazulunk, jól érezzük magunkat.

Eközben észrevétlenül:

  • fejlesztjük a testtudatunkat, kapcsolatunkat a testünkkel
  • a relaxáló hangfürdő alatt teret engedhetünk szárnyló fantáziánknak, képzelőerőnknek
  • összehangoljuk a jobb és bal agyféltekénket, ami segíti a figyelmünket, koncentrációnkat
  • lelki szinten, ha rövid időre is, de elérhetünk egy nyugodtabb állapotot, megismerkedünk ezzel az oldalunkkal is

Hangtálas Relaxáció Kismamáknak

Önmagadban elmélyülve fejlődhet az önismereted, könnyebbé válhat számodra a stressz kezelése, és még kisbabáddal is felveheted a kapcsolatot, akit a szíved alatt hordasz. a tibeti hangtálas relaxációmra, ha még tudatosabban, belső békében elmélyülve szeretnél édesanyává válni és a babádhoz kapcsolódni.

Egy rövid vezetett relaxációval kezdünk, majd a tibeti hangtálak finom hangjai segítenek egy mély relaxált állapotba, ahol ellazulhat és feltöltődhet Tested- Lelked.

A várandósság idején a hangrezgések segítik a kismama testtudatosságának és érzékelésének fejlesztését, a magzattal való kapcsolatfelvétel és harmónia megteremtését. Ilyenkor az adott trimeszterhez igazítva speciális technikákat alkalmazunk, a kezelést baba és a mama igényeihez igazítva. A rezgések segítik a testi-lelki ellazulást, a várandóssággal, szüléssel kapcsolatos félelmek oldását és a szülésre való felkészülést.

A teljes program kb egy órás, de a fekvő helyzetben töltött időt a kénylemedhez igazítom, illetve folyamatos figyelmet fordítok arra, hogy Te és a babád a lehető legkomfortosabban érezzétek magatokat a közös elmélyülésben, kapcsolódásban.