Lelki oldás másképpen

Miben különböznek az én módszereim a hagyományos érzelmi, lelki oldásoktól?

Hangtálak ölelésében

A terápiámat átszövi a tibeti hangtálak nyugtató, tudatalatti mélységeit feltáró hatása. Ez a bizonyos "theta" állapot,  amivel sokkal könnyebben és hatékonyabban tudunk együtt dolgozni a problémád lehetséges okain. Finoman segít felszínre hozni azokat az éréseket, amikkel az ülésben foglalkoznunk kell a következő "lépés" meglépéséhez.

Kreativitás 

Folyamatosan fejlesztem magam, eszköztáram állandóan bővül. A kineziológia, a családállítás, a  thetahealing, a bach virágterápia és a reiki eszközeit használom imaginációval, hangtálakkal, energetikai oldásokkal mindig a Te aktuális igényeidnek megfelelően. 

Szuperérzékenység

Van egy velem született erős tisztán érző képességem, amivel hamar rá tudok hangolódni a hozzám fordulók lelkére és képes vagyok a problémát, a megoldáshoz szükséges információkat meglátni, "lecsatornázni".

Gyengéd oldás

Közös önismereti munkánk során, finom módszerekkel, a saját tempódban fejlődhetsz. Pont annyit enged fel a tudatalattid, amivel ott és akkor, abban az oldásban az elméd és a lelked elbír. Nem sietünk, nem erőltetünk semmit, hanem MEGENGEDJÜK, hogy elinduljon benned a változás. Én pedig Téged nem engedlek haza, addig, amíg a feljött érzéseket el nem simítjuk és helyre nem áll a belső harmóniád.