Érzelmi oldások és kezelések


Az egyéni konzultációkon és oldásokon többek között az alábbi módszerekkel dolgozom. Neked ezek közül nem kell választanod, hiszen az első konzultáció során ezeket a témádra fogom szabni, és egy stratégiát állítunk össze belőlük.

Az ülések között küldött kérdéseimmel, feladataimmal biztosítalak arról, hogy a változásaid ne csak a személyes találkozóinkra, oldásainkra korlátozódjanak. Egy folyamaton kísérlek végig, ami az első beszélgetésünktől a problémád megoldásáig tart.Lelki oldás másképpen

Miben különböznek az én módszereim a hagyományos érzelmi, lelki oldásoktól?

Hangtálak ölelésében

A terápiámat átszövi a tibeti hangtálak nyugtató, tudatalattink mélységeit feltáró hatása. Ez a bizonyos "theta" állapot,  amivel sokkal könnyebben és hatékonyabban tudunk együtt dolgozni a problémád lehetséges okain. Finoman segít felszínre hozni azokat az éréseket, amikkel az ülésben foglalkoznunk kell a következő "lépés" meglépéséhez.

Kreativitás 

Folyamatosan fejlesztem magam, eszköztáram állandóan bővül. A kineziológia, a családállítás, a  thetahealing, a bach virágterápia és a reiki eszközeit használom imaginációval, hangtálakkal, energetikai oldásokkal mindig a Te aktuális igényeidnek megfelelően. 

Szuperérzékenység

Van egy velem született erős tisztán érző képességem, amivel hamar rá tudok hangolódni a hozzám fordulók lelkére és képes vagyok a problémát, a megoldáshoz szükséges információkat meglátni, "lecsatornázni".

Gyengéd oldás

Közös önismereti munkánk során, finom módszerekkel, a saját tempódban fejlődhetsz. Pont annyit enged fel a tudatalattid, amivel ott és akkor, abban az oldásban az elméd és a lelked elbír. Nem sietünk, nem erőltetünk semmit, hanem MEGENGEDJÜK, hogy elinduljon benned a változás. Én pedig Téged nem engedlek haza, addig, amíg a feljött érzéseket el nem simítjuk és helyre nem áll a belső harmóniád.

Ingyenes első konzultáció


Kapcsolatfelvétel

A konzultáció első lépése, hogy vedd fel velem a kapcsolatot és kérj időpontot egy konzultációra.
Erre több lehetőséged van. Válaszd ki azt, amelyik neked a legmegfelelőbb:

  • Jelentkezés kitöltése: kattints ide!
  • E-mail: gazdaglelek@gmail.com
  • Telefon: +36706324370 (Gazdag Viktória)
  • Gazdag Lélek Facebook oldal (üzenetben)
  • Facebook, privát profil (messengerben): Gazdag Viktória

Minden üzenetre 24 órán belül válaszolok. Előfordulhat, hogy amikor hívsz, éppen személyes konzultációt tartok. Amint tudlak, visszahívlak. Email, vagy messenger üzenetekre rugalmasabban tudok válaszolni.

Az üzenetben elég, ha leírod, hogy időpontot szeretnél első konzultációra.
Persze, ha akarod nyugodtan írd meg az aktuális problémád is, de ezt a konzultáció során mindenképp megbeszéljük

Mennyibe kerül?

A konzultáció ingyenes és legfeljebb 30 percig tart.

Hol fogunk konzultálni?

Itt is több lehetőség közül választhatsz:

  • Telefon
  • Videochat (messenger, viber)

Arra kérlek ügyelj, hogy az internetkapcsolatod megfelelő legyen mert, ha közben akadozol akkor az a beszélgetésünk rovására megy.

Miről fog szòlni a konzultáció?

Ròlad. Azokról a problémákról amiket szeretnél megoldani, javítani. Elmondom Neked, miben, milyen módszerrel tudok segíteni.