Kineziológia

A kineziológia segít feltárni a problémáink lelki okát, és speciális technikákkal oldani őket, hogy a káros múltbeli minták helyett, a saját életünket élhessük, életünk irányítása a mi kezünkben lehessen. Segítségével dolgozhatunk azon, hogy el tudd engedni a stresszt, a szorongást, a lelki sérelmeidet, a megfelelési kényszert, a haragot, az önbizalomhiányodat és harmóniába tudj kerülni Önmagaddal és a külvilággal.

Egyik különleges eszköze az izomteszt, ami segít a tudatalattiban lévő események, traumák hozzáférhetővé tételében. A tesztelés során vizsgált (kar)izom az egész szervezettel összeköttetésben van, aktivizálja az idegeket, s szoros kapcsolatban van az agyműködéssel, segítségével előhívhatjuk a tudatalattiban tárolt információkat és megfelelő korrekciókkal oldani tudjuk a jelenbeli problémánk hátterében álló érzelmi blokkokat.

Számos területen használható a módszer:

- önbizalomhiány, félelmek, szorongás, függőség, pánik

- (családi, munkahelyi)kapcsolatok, párkapcsolat rendezése,

- tanulási nehézségek, figyelemzavarok, alvászavar,

- önmegvalósítás elősegítése, önismereti fejlődés

- stressz okozta fizikai tünetek oldása

Iskolás kortól gyerekeket is szeretettel várok.Az első kezelés után gyakran tapasztalható azonnali változás, azonban igazi javulás 3-5 oldás után várható.

Amit nyersz a kezeléseimmel: feltöltődés, harmónia, Önbizalom, lelki béke, megértés, teljes megnyugvás, életerő, kiegyensúlyozottság.

A kineziológiai kezelés célja a jelenbeli és múltbeli stresszek feloldása speciális korrekciós technikák segítségével.

Miben segít?

Hatékony minden stressz okozta problémánál, amiben úgy érzed, akadályoztatva vagy, zavar, megnehezíti az életed, de nem tudod az okát. A kineziológia az okokat segít felderíteni és megszüntetni.

Nem vagy jól a testedben

Fizikai tüneteid vannak, amik zavarnak, sokszor ismeretlen eredetűek. Fájdalmaink a lélek segélykiáltásai. Megmagyarázhatatlan erős érzelmek zavarnak a hétköznapokban: félelem, bűntudat, szomorúság, önbizalomhiány.

Önértékelési problémák

Nehezen tudsz NEMet mondani. Maximalista vagy, úgy érzed, neked százszázalékosan kell teljesítened. Sok az elvárás körülötted. Nem tudsz megfelelni sem másoknak, sem magadnak, pedig folyton próbálsz. Úgy érzed a környezetedtől nem kapod meg, ami jár neked, nem szeretnek eléggé. Határhúzási problémáid vannak, könnyen átveszed mások rossz érzéseid, bűntudatod van, mások helyett vállalsz felelősséget. Képességeidet alulértékeled, nehezen mutatod meg másoknak. Nem bírod a kritikát.

Kapcsolati problémák

Nehezen illeszkedsz be egy közösségbe, úgy érzed nem fogadnak be (munkahelyeden, párod családjában vagy bármilyen közösségben). Nehezen kötődsz a párkapcsolatodban. Nincs párod, de nagyon vágysz rá. Van párod, de úgyérzed, érzelmileg távol van, vagy sokat veszekedtek. Nem érzed jónak a kapcsolatodat a környezeteddel (szüleiddel, testvéreiddel, főnökköddel, tanároddal, barátaiddal...stb)

Súlyproblémák

Rég óta fogyókúrázol, már számtalan diétát kipróbáltál, mindenki jótanácsát megfogadtad. Folyton figyeled mit eszel, de néha úgyérzed, a levegőtől is hízol. Nem szeretsz tükörbe nézni.Azt gondolod, hogy súlyproblémád akadályoz céljaidban. "Majd, ha lefogyok..."lesz rendes párkapcsolatom...stb

Gyerekek

Nagyon vágysz egy kisbabára, de nem jön össze. Nehézségeid vannak a gyermekvállalás, anyaság, apaság megélésével kapcsolatban. Nehezen érted a babád, gyermeked viselkedését. Szülőként tanácstalan vagy, sokat veszekedtek. Nehezen beilleszkedő vagy épp túl aktív, nyugtalan, figyelmetlen a gyereked. 7 éves korig a kineziológia a szülőt kezeli a gyereken tapasztalt tünetekkel is. 7 éves kortól gyermekek kinziológiával nem csak a stresszkezelésük, hanem speciális technikákkal a kicsik tanulási képessége, koncentrációja is fejleszthető.

Önismeret

Felismerted, hogy a rossz mintáid, káros hitrendszereid rontják az életminőségedet.
Készen állsz rá, hogy témánként foglalkozzunk azokkal, amik akadályoznak Téged céljaid elérésében.
Nem tudod, mi az "életfeladatod", úgy érzed, semmiben sem vagy kiemelkedően jó. Pályaválasztási nehézségeid vannak.
Munkahelykeresésben vagy. Egyre rosszabbul érzed magad a munkahelyeden, de nem tudsz váltani.
Szeretnél tudatosabb lenni érzelmeid irányításában.

Hétköznapi addikciók

Csokimánia, túlzásba vitt képernyő, lustaság, társfüggés, körömrágás. Szokások, amik egyre jobban eluralják az életünket, egyre nagyobb méreteket öltve, háttérbe szorítva más fontos dolgokat, teret adva például a halogatásnak.

Elengedés, váltás, újrakezdés

Gyászmunka, szeretett személy, vendégbabák elvesztése. Szakítás utáni felépülés. Válás utáni újrakezdés. Feldolgozatlan múltbeli történések elengedése. Traumák, nehéz élethelyezetek, bármi, amit a régről a jelenben cipelsz és még rágondolni is fáj. Nehezen lépsz ki egy számodra szorongató élethelyzetből (pl: munka, párkapcsolat). Úgy érzed nem lenne bátorságod a váltáshoz, nem lenne elég erőd az újrakezdéshez.

Pénz

Pénz és más javakkal kapcsolatos blokkjaid vannak, amik a bőséget jelentik számodra. Nincs elég, ha van, hamar elveszíted. Úgy érzed. nem kapsz annyit, amennyi jár neked.Ide írhatsz...