Hangtálas Realxáció kismamáknak

Szeretettel várlak a kismamáknak szóló tibeti hangtálas relaxációmra, ha még tudatosabban, belső békében elmélyülve szeretnél édesanyává válni és a babádhoz kapcsolódni. Egy rövid vezetett relaxációval kezdünk, majd a tibeti hangtálak finom hangjai segítenek egy mély relaxált állapotba, ahol ellazulhat és feltöltődhet Tested- Lelked. Önmagadban elmélyülve fejlődhet az önismereted, könnyebbé válhat számodra a stressz kezelése, és még kisbabáddal is felveheted a kapcsolatot, akit a szíved alatt hordasz.
A kismama relaxáció remekül kiegészít bármilyen szülésre felkészítő tanfolyamot, vagy egyéb módszert.

Várandósság alatt a gyengéd hangfürdős relaxáció: 

  • Segíti a megterhelt testrészeknek az ellazulását, enyhíti a hormonális változások okozta panaszokat és a magas vérnyomást. 
  • Hozzájárul az alvás jobb minőségéhez, javítja az emésztést.
  • Csökkenti a stresszt és elősegíti a kiegyensúlyozottabb terhességet.Segíti az anya és a magzat kapcsolatának kialakulását, kommunikációját.

A kényelmedért a rendelkezésre álló polifoamokon, pléden kívül hozz magaddal kényelmes ruhát, ha szükséges, saját párnát, plédet.

Semmilyen kötelező elem nincs az órán, helyezkedj úgy, ahogy Nektek a legkomfortosabb.A relaxból "ébredéskor" kismamabarát teával térünk vissza.


A teljes program egy órás, a fekvő helyzetben töltött időt a csoport kényelméhez igazítom, illetve folyamatos figyelmet fordítok arra, hogy Te és a babád a lehető legkomfortosabban érezzétek magatokat a közös elmélyülésben, kapcsolódásban.


Időpontok és helyszínek a facebook oldalamon elérhetőek: https://www.facebook.com/gazdaglelek