Hangtálas Realxáció kismamáknak

Szeretettel várlak a kismamáknak szóló tibeti hangtálas relaxációmra, ha még tudatosabban, belső békében elmélyülve szeretnél édesanyává válni és a babádhoz kapcsolódni. Egy rövid vezetett relaxációval kezdünk, majd a tibeti hangtálak finom hangjai segítenek egy mély relaxált állapotba, ahol ellazulhat és feltöltődhet Tested- Lelked. Önmagadban elmélyülve fejlődhet az önismereted, könnyebbé válhat számodra a stressz kezelése, és még kisbabáddal is felveheted a kapcsolatot, akit a szíved alatt hordasz. A kismama relaxáció remekül kiegészít bármilyen szülésre felkészítő tanfolyamot, vagy egyéb módszert.


Várandósság alatt a gyengéd hangfürdős relaxáció: 

  • Segíti a megterhelt testrészeknek az ellazulását, enyhíti a hormonális változások okozta panaszokat és a magas vérnyomást. 
  • Hozzájárul az alvás jobb minőségéhez, javítja az emésztést.
  • Csökkenti a stresszt és elősegíti a kiegyensúlyozottabb terhességet.Segíti az anya és a magzat kapcsolatának kialakulását, kommunikációját.
A relaxációt kényelmes matracon élvezheted, az elhelyezkedésed, a számodra legkomfortosabb módon, ha kell párnákkal megtámasztva történik. A teljes program egy órás, a fekvő helyzetben töltött időt a Te kényelmedhez igazítom, illetve folyamatos figyelmet fordítok arra, hogy Te és a babád a lehető legkomfortosabban érezzétek magatokat a közös elmélyülésben, kapcsolódásban.

Időpontok  előzetes megbeszélés szerint. Itt tudsz jelentkezni.