Az árnyékod is Te vagy

2019.12.28

Mindig nagyon örülök a visszajelzéseknek a hangfürdőim után. Keveset kapok, mert általában lassan "elvarázsolva" ébredtek, a hangutazásból vissza a valóságba. 

Legutóbb mégis megajándékozott egyikőtök egy visszajelzéssel, aminek nagyon örültem, megosztom, mert tanulságos volt mások számára is.

A hangutazás semmihez sem hasonlítható "földöntúli" élménye, tapasztalása után sokan otthon álmukban folytatják az utat, sok színes érzelem, élmény, kép, gondolat kerülhet felszínre, aminek le kell csengenie, helyére kell kerülnie.

A visszajelzés egy rossz álomról szólt, és némi tisztulásról (felgyorsult emésztés). Fontosnak tartok itt szót ejteni erről, hogy ennek örülünk. Hogy miért? Ha felszínre került, akkor nem a tudatalatti elfojtásban okoz blokkot, testi tünetet, megmagyarázhatatlan rossz érzéseket. Ha felszínre kerül, megérik arra, hogy kívülre helyezzük, mint egy túlérett gyümölcsöt, ami már csak húzza lefelé súlyával az ágat. Az ág megadóan elereszti hagyva, hogy a alászálljon a talajra. Itt ELENGEDÉS van. 

Fogadjuk el árnyékos oldalunkat, rossz álmunkat, azokat a kellemetlen gondolatainkat amikről nem szívesen beszélünk másokkal, mert azok belőlünk származnak, azok is MI vagyunk. És igen, a munka néha testi folyamatokat is bevon a tisztulásba (hasmenés, hányás, köhögés), ezeket szintén fogadjuk örömmel, mert "méregtelenedünk" fizikai szinten is. Azt szoktam mondani, testünk lelkünk műszerfala, egy tökéletes jelzőrendszer belső állapotunk jelzésére.

Ha elnyomnánk a kellemetlen érzések felszínre kerülését, azzal csak a saját fejlődésünknek szabnánk korlátokat.

A hangfürdőim biztonságos közeget teremtenek az ehhez hasonló megélésekhez, tisztulásokhoz, nálam senki sem néz rád furán, ha köhögni, prüszkölni, vagy épp zokogni kezdesz. Értjük egymást, tudjuk, hogy ez miről szól. A csoportos hangfürdő nagyon személyes "privát" élmény, nehéz beszélni róla. Vannak bizonyos esetek, amikor mégis ajánlom: ha úgy érzed, "benne maradtál" egy felszínre került "témában", nehezen engeded el, továbbra is foglalkoztat, keress meg bátran, segítek a feldolgozásban. Továbbra is szeretettel várom a visszajelzéseiteket.