Csoportos Hangfürdő Felnőtteknek

2020.03.24

A hangfürdő egy különleges utazás lelkünk mélységeibe...

A hangfürdőt betakarózva, kényelmesen fekve élvezheted. Neked nem kell mást tenned, mint hagyni, hogy hassanak rád a finom hangrezgések, és megfigyelni, engedni a benned létrejövő változásokat.
A fizikai test hamar ellazul, beindulnak a szervezet természetes öngyógyító folyamatai. Helyreáll a légzés egyenletessé válik a vérkeringésünk, felveszünk egy belső egyensúlyi állapotot.

A lélek megnyugszik, kisimul, feloldódunk, új energiákra, erőre kapunk. A megszólaló hangtálak és a gong, segítik az ellazulást, blokkjaink oldódását. Utazásunk során megjelenhetnek képek, érzések, fizikai állapotváltozások, melyek mind a hangfürdő hatására kitisztulhatnak, így a tisztulásunkat, egyensúlyba kerülésünket szolgálják.

A hangfürdő hatásai nem érnek véget a programmal, még napokig érezheted, hogy több energiád van, mosolygósabbak a napjaid, jobban alszol, kiegyensúlyozottabbnak érzed magad.

A rezgések kioldják a feszültséget, elősegítik a test méregtelítési folyamatait, így segítenek visszaállítani a belső egyensúlyt.

Gyere kényelmes ruhában, hogy segítsük az ellazulást. Ne legyen rajtad semmilyen szoros ruha, ami akadályozhatná a rezgések áramlását.

Fontos, hogy legyen a szervezeted hidratált, hogy a rezgések szabadon tudjanak áramlani a testedben és még intenzívebben ki tudják fejteni gyógyító hatásunkat. A kezelés előtt közvetlenül ne igyál, de utána jól fog jönni a folyadékpótlás. Hozz magaddal egy kis üveg vizet.

Csoportos hangfürdőimen szeretettel várom azokat, akik testi vagy lelki szinten kimerültek, feltöltődésre van szükségük, azokat is, akik az önismeretben való fejlődést tűzték ki célul, nyugtalanok és lelki feszültségeiket, elakadásaikat oldanák, és az egyszerűen egy jót pihenni, relaxálni, meditálni vágyókat egyaránt.

Szeretettel várlak programjaimon, gyere és hangolódj Velem Önamagadra.

A programjaimra bejelentkezés szükséges.