Egyéni Hangtál Kezelés

2020.03.25

Egyéni hangtál kezelések

A hangtál kezeléshez a vendég elhelyezkedik egy kényelmes matracon. A test köré és a testre is kisebb-nagyobb hangtálakat helyezünk. A tálakat meghatározott kezelési menetet követve puha ütővel lágyan megütöm, illetve a felületüket érintve finoman megszólaltatom, ezzel beindítva rezgésüket. A hangtálakból előhívott rezgések a testfelülettel érintkezve jutnak be a testbe és végigáramlanak rajta. (Ezt az egész testes "fürdő" hatást segíti, hogy testünk 70%-a víz)

A rezgéseket a vendég azonnal érzékeli, és a folyamatos hang- és rezgésáramlás hatására kellemesen ellazul, beindulnak a testi-lelki öngyógyító folyamatok. A hangtálak közelsége intenzíven fejti ki gyógyító hatását. A finom rezgések a sejtekig hatva lazítják le a fizikai testet és előidéznek egy alvás és ébrenlét közöti állapotot, ami ideális lelki blokkok oldására, meditatív állapot elérésére.

Ez egy olyan mély relaxációs állapot, ahol már a tudatalattival is tudunk dolgozni. Feloldjuk a negatív emlékeket, mintákat, berögzült hitrendszereket, feldolgozzuk az érzelmi traumákat, nehéz élethelyzeteket, amivel egyedül nem vagy nehezen tudunk megbírkózni. Ráláthatunk a fizikai tünetek lelki hátterére, és ezeket tudatosítva meg tudjuk szüntetni azok testi következményeit.

Tudnivalók: Gyere kényelmes ruhában! (vagy hozz magaddal) A kezelés folyamán fontos a megfelelő áramlás biztosítása a testben. Segítsük a folyamatot laza, sehol nem szorító öltözettel. A rezgések jótékony hatására beinduló méregtelelnítési folymatot támogassuk meg bőséges folyadékbevitellel a kezelések után. Hagyjuk hatni a hangtálak hatására beindult öngyógyító folyamatokat. A reggelig tatrtó bulit ne a hangtál kezelés utánra tervezzük, legyen az esténk amennyire lehetséges nyugodt, pihentető. Kezelés után örömmel fogadom a visszajelzéseket hogylétedről!

A hangtál kezelések fajtái

Várlak, ha akkor is, ha csak pihenni, ellazulni, elengedni vágysz, vagy ha kész vagy dolgozni magadon, tenni a benned zajló változásokért...

Egyéni hangtál kezelés

A hangfürdő hatásai RÁD szabva, a csoportos hangfürdőnél sokkal intenzívebb élményt és testi lelki gyógyulást nyújtanak. Ezt a kezelést azoknak ajánlom, akik testileg-lelkileg kimerültek, úgy érzik nincs elég energiájuk a hétköznapokhoz, feltöltődésre vágynak.

Ide várom a fizikai problémákkal, a stressz tüneteivel érkezőket és azokat, akik egy intenzív mélyrelaxációs, vagy akár meditatív állapotot szeretnének átélni.

A kezelések helyszíne: 1116 Budapest, Vegyész utca 10.

Kineziológia oldás hangtálakkal

A problémáid gyökeréig mélyülünk el, oldjuk a negatív tudatalatti működéseket kihasználva a hangtálak meditatív hatásait. A kineziológia segít feltárni a próblémáink lelki okát, hangrezgések tisztító hatásai szintén megtámogatják a folyamatot. A két módszert ötvözve a feltárt okokat, felszínre került negatív hitrendszereket a hangtálakáltal elért meditatív állapotban sokkal hatékonyabban tudjuk oldani.

Hanem tudod melyiket válaszd, melyikre lehet szükség Nálad, a részletekért érdeklődj itt. Személyre szabottan találjuk ki a kezelés menetét és azt kapod, amire akkor és ott neked a leginkább szükséged van. A hagtálak hatásairól it olvashatsz bővebben.

Márton beszámolója az egyéni hangtál kezelésről:

"A hangtálkezelés semmihez sem fogható élmény. Egy beszélgetéssel kezdtünk, elmondtam, milyen problémám van. Már ekkor úgy éreztem, biztonságos, megnyugtató közegben vagyok, hamar bizalommal fordultam Vikihez. Ezután egy kényelmes matracon fekve, betakarózva kezdünk hozzá az ellazuláshoz. Nekem annyi volt a dolgom, hogy csukott szemmel engedjek. Elengedjem magam, az izmaim feszültéségét és engedjem, hogy hasson rám a kezelés.

Ami ezután következett, azt nehéz szavakba önteni.

A hangtálak sorban megszólalva egy gyógyító zuhanyként járták át minden porcikámat. Nagyon pörgős életet élek, nehezen kapcsolok ki. De ezúttal sikerült! A kezelés közben jöttek képek, fizikai érzetek, sokkal intenzívebben érzékeltem a testem, mégis egyre beljebb kerültem magamhoz.Egy folyamatos, békés utazáshoz tudnám hasonlítani az élményt, ami után végtelen nyugalom lett urrá rajtam, amit még napokig éreztem."