Kezelések kismamáknak

2020.03.25


A várandósság és a szülés körüli félelmek, blokkok oldása a családtervezéstől a csoda megszületéséig


Magzatkommunikáció, harmonikus kapcsolódás a kezdetektől


Egyéni hangtál kezelés kismamák számára


A kineziológia és a hangtálak gyengéd eszközeivel segítelek át a csodálatos áldott állapotod árnyoldalain, hogy tényleg olyan idilli lehessen ez az időszak, amilyennek kislányként elképzelted.


  • Stresszoldó hangtál kezelések - Fontos a nyugalom a kismama és a fejlődő magzat számára. "Nyugodjon meg, kismama!" - halljuk a jó tanácsokat. De hogyan is kezdjünk hozzá ehhez a felgyorsult, stresszel teli világunkban. Erre tanítanak meg a tibeti hangtálak. Tested meghálálja a nyugalmat, amit a kezelés közben elérünk.
  • Kineziológia oldás hangtálakkal - Sokan félelmekkel, kétségekkel, feldolgozatlan lelki sebekkel vágnak bele a gyermekvállalásba. Segítek feloldani, elengedni ezeket a rossz érzéseket, letenni a súlyos lelki terheket, hogy lehetőségszerint ezektől minél jobban megóvhassuk a babát és megkönnyíthessük a megismételhetetlen 9 hónapot és a szülést is.
  • Kineziológia - azoknak, akik nem a hangok világát választják, végzett kienziológusként ezzel a gyengéd módszerrel is tudok segíteni lelki elakadásidban, a gondok mögötti valós lelki okok feltárásával.