Imagináció hangtálakkal

2020.02.21

Mi is az imagináció, miért használom?

Az imagináció képalkotást jelent, egy képet, amit elképzelünk. A technikát leginkább a vezetett meditációval, vagy a szimulátor példával tudom szemlélteni. Az agyunkban a képzeletünkkel nem csak képeket tudunk előidézni, hanem érzéseket is társíthatunk hozzá. Élethűen, akár egy szimulátorban. 

A legfontosabb tudnivaló, hogy a valóságunkat a képzeletünk teremti meg, így irányítva ezt a mentális szimulációt, a valós életünkben is óriási változásokat érhetünk el. Kezeléseimben elsősorban a hitrendszerek "átírásában használom" az imaginációt nagy eredményekkel.

Tibeti hangtálak segítségével elért relaxált állapotban képeket/szimbólumokat hívunk elő, strukturált, tematikus módon, illetve a felmerülő problémákhoz igazodóan. Az imagináció során belső képeket alkotunk, amelynek révén a lelki folyamatok "kézzelfoghatóvá" válnak, tárgyiasulnak, manifesztálódnak.

Kezeléseim legfontosabb üzenete, hogy a saját életünket Mi teremtjük meg, mi vezéreljük tudatosan az energiáinkat, a döntéseink és a választásink a MI kezünkben vannak. Ennek a gondolatnak a felismerése hatalmas felszabadító érzéssel jár a klienseimnél, ami után minden eddiginél erősebbnek érzik magukat.

A hangtálas kineziológia oldás segítségével képesek vagyunk hitrendszereket átírva sorsformáló élethelyzeteket módosítani. Amiről eddig azt hittük, megváltoztathatatlan, bele kell törődnünk("hát én ilyen vagyok..."), kiderül, hogy igenis megváltoztatható. Az vagyok, illetve azzá válok, amire a hitem alapján, magamat, érzelmileg is méltónak találom. Ez az igazi szabadság.