Szorongástól a gyermekáldásig hangtálakkal

2019.12.31

Fogadjátok szeretettel életem legsikeresebb kezelésének beszámolóját, mely eredménye kézzel fogható, ölelhető, puszilható! :) Melindát segíthettem a teljes kétségbeesettségből eljutni a hiten át a Csoda megszületéséig. Hálás vagyok a sorsnak, hogy segíthettem és részese lehettem ennek az áldásnak. Nem, nem vagyok gyógyító, sámán, még csak pszichológus sem, csak egy hangtálas (és kineziológus), aki segít előrébb jutni, ha elakadsz testbe-lélekben. A lenti sikerben is pont ennyi részem volt, gyengéd kísérés a hangtálaimmal, a rezgésekkel, a figyelmemmel és a jelenlétemmel a szorongástól a gyermekáldásig.

"Viktoriával és a meditációs hangtálaival először 2017- ben találkoztam egy jóga stúdióban. Az első csoportos óra után éreztem hogy Viki jelenléte és a hangtálak rezgései is milyen jó hatással vannak rám. Azonnal bizalmat szavaztam Vikinek és az óra után elmeséltem, hogy a férjemmel már 5 éve próbálkozunk hogy kisbabánk születhessen, sikertelenül. Túl voltunk ekkor már 6 inszemináción és készültünk a lombikra. A testem nem fogadta be a beültetett magzatot.

Elhatároztam, hogy Vikivel fogok készülni a következő beültetésre.  A sikeres kezelés érdekében 2 hetente jártam hozzá egyéni hangtálas kezelésekre.

Sokat beszélgettünk is annak érdekében hogy jobban megismerjen. Nem csak a hangokkal dolgoztunk, hanem vizualizációval is. Viki segített elképzelni, milyen lesz, ha a kezemben tarthatom a kisbabámat és segített felszínre hozni és eloszlatni az ezzel kapcsolatos félelmeimet. A hangtálas meditációk során én is nyugodtabb lettem és a félelmeim is kezdtek szerte foszlani! Sajnos az első lombik beültetésem nem lett sikeres, de Viktória mellettem volt, tovább tartotta bennem a lelket és folytattuk a kezelést. 

Minden egyes alkalom után egyre jobban éreztem magam. Pozitívan és örömmel vágtunk bele a második lombik programba. 

És csodák csodájára sikerült!!! 

Elsők között küldtem el a pozitív tesztem Vikinek 2018.01.01. napján! Ezúton is köszönöm Neked a fáradhatatlan segítségedet, a türelmedet és természetesen a hangtálak által nyújtott csodálatos megnyugvást."