Ti írtátok...

"Szia, Viki! Szeretnék egy visszajelzést írni. Eddig mindegyik egyéni terápiád óriási hatással volt rám. Azonnal éreztem a hatását és azóta is folyamatosan. Először is elképesztő, ahogyan a rávezető kérdéseiddel hozzásegítesz a felismerésekhez, aha-élményekhez. Ezen kívül nagyon örülök, hogy a kineziológiát is alkalmazod a terápiádon, szuper, hogy több feldolgozandó dolognál megnézed, melyiken fontosabb elsőként dolgozni, illetve melyik aktív(abb) seb. A tibeti hangtálazásnál pedig megszűnik a tér-idő kontinuum, óvatosan megnyílik az aktív seb, majd úgy kitisztul, hogy nem is gondolná az ember, hogy ez ennyi idő alatt ilyen mértékben lehetséges. Elképesztő! Eddig mindkét alkalom olyan volt, mintha újjászülettem volna. Ezeket a kezeléseket mindenképp rendszeresíteni szeretném. Egyébként pszichológusnál is jártam egy pár alkalommal, de itt sokkal nagyobb léptékben haladok a gyógyulással, fejlődésben, sokkal komplexebb, úgyhogy nagyon köszönöm! E."


"Viktóriával és a meditációs hangtálaival először 2017- ben találkoztam egy jóga stúdióban. Az első csoportos óra után éreztem hogy Viki jelenléte és a hangtálak rezgései is milyen jó hatással vannak rám. Azonnal bizalmat szavaztam Vikinek és az óra után elmeséltem, hogy a férjemmel már 5 éve próbálkozunk hogy kisbabánk születhessen, sikertelenül. Túl voltunk ekkor már 6 inszemináción és készültünk a lombikra. A testem nem fogadta be a beültetett magzatot.
Elhatároztam, hogy Vikivel fogok készülni a következő beültetésre. A sikeres kezelés érdekében 2 hetente jártam hozzá egyéni hangtálas kezelésekre.
Sokat beszélgettünk is annak érdekében hogy jobban megismerjen. Nem csak a hangokkal dolgoztunk, hanem vizualizációval is. Viki segített elképzelni, milyen lesz, ha a kezemben tarthatom a kisbabámat és segített felszínre hozni és eloszlatni az ezzel kapcsolatos félelmeimet. A hangtálas meditációk során én is nyugodtabb lettem és a félelmeim is kezdtek szerte foszlani! Sajnos az első lombik beültetésem nem lett sikeres, de Viktória mellettem volt, tovább tartotta bennem a lelket és folytattuk a kezelést.
Minden egyes alkalom után egyre jobban éreztem magam. Pozitívan és örömmel vágtunk bele a második lombik programba.
És csodák csodájára sikerült!!!
Elsők között küldtem el a pozitív tesztem Vikinek 2018.01.01. napján! Ezúton is köszönöm Neked a fáradhatatlan segítségedet, a türelmedet és természetesen a hangtálak által nyújtott csodálatos megnyugvást."